За нас

При нас ще откриете сигурност и надеждност за Вашия автомобил – не се колебайте да ни потърсите !

       Фирма “НИРА” София е регистрирана през 1995 г. и е специализирана във вноса и реализацията на гуми .Компанията се управлява от  инж Николай Киров.

Основната дейност на фирмата е  вноса на гуми украинско и руско производство, които намериха добър прием както в България, така и в страните от Балканския регион. Асортиментът, който предлагаме на своите клиенти включва гуми с марки “РОСАВА”, „PREMIORRI“, „FORWARD“ , “ВОЛТАЙР”, “БЕЛШИНА”, „KAMA“ и други, за леки и лекотоварни автомобили, товарни автомобили и автобуси, пътно-строителни машини, гуми за трактори и селскостопански машини.

Контролът на качеството е в съответствие с международния стандарт ISO 9001.
Нормите за качество и пробег отговарят на правилата на Европейската икономическа комисия на ООН.
От 2009 г. фирмата е и  изключителен представител на ЗАО РОСАВА – Украйна за България , Гърция, Македония, Сърбия, Косово, Черна гора , Босна и Херцеговина, Хърватия , Словения и Албания.
За времето на своето съществуване, “НИРА” увеличи обема на продажбите си многократно. Основната причина за това е създадената и добре функционираща дистрибуторска мрежа, която обхваща практически всички области на страната, както и съседните балкански страни. Тази система, както и наличието на собствен транспорт ни позволява да изпълним заявките до нашите клиенти за пределно къс срок. В настоящия момент на склад в София фирмата ни предлага широк асортимент от гуми за леки и лекотоварни автомобили, камиони и автобуси, строителна и селскостопанска техника. По поръчка “НИРА” би могла да Ви достави за кратки срокове и специфични гуми, които не са  в серийно производство.

На нашите партньори ние осигуряваме както малки доставки, така и камионни количества.

През 2006 г. “НИРА” се премести в собствена складова база и офис сграда, намиращи се на пътя Азия-Европа в най оживената част от Околовръстен път между Ботевградско и Цариградско шосе. Стратегическото място позволява бърза доставка, както към Северна България, така и към Южна България. Големият охраняем паркинг позволява спокойно да спрете, за да закупите гуми при нас. Докато чакате да бъдат монтирани гумите на вашият автомобил, можете да опитате кухнята и напитките на ниски цени в ресторанта ни.

 

В комплекс “НИРА” се намират:

Склад на едро и дребно за гуми – богат асортимент с отлично качество.

Сервиз – за монтаж и баланс на гуми.

Ресторант – над 80 места

Тир паркинг – 110 места.
Дизел колонка
Ремонт на хладилни камиони и лепене на брезенти .

 

Предстои изграждане на АВТО и ТИРМИВКА.

Заповядайте при нас!