215/65R16 SNOWGARD

Размер

Производител

Марка

Модел

Тип гума

Сезон

Скоростен индекс

Товарен индекс

телефон+359 879 88 65 69
Консултация с професионалисти
12 месеца гаранцияГарация 12 месеца
доставка на територията на цяла БългарияДоставка на територията на цяла България

Описание

ROSAVA SNOWGARD Зимна гума с насочена шарка на протектора и технология 3D GRIPPING.

Технологията за 3D захващане осигурява: ПЕРФЕКТЕНО СЦЕПЛЕНИЕ С ВСЯКА ПЪТНА ПОВЪРХНОСТ В ЗИМНИЯ СЕЗОН.

Уникалният дизайн на шарката на протектора е проектиран по такъв начин, че ламелите на гумите да са разположени под различни ъгли спрямо посоката на движение.

Следователно, независимо от позицията на гумата, ламелите продължават да работят ефективно, поддържайки сцеплението. Това подобрява управляемостта на превозното средство по време на шофиране, както по права линия, така и в завои.

Благодарение на технологията 3D GRIPPING, работната зона на 3D ламелите остава непроменена, дори и след износване, сцеплението на мокрия път остава.

При различни видове движение по зимните пътища (завои, спиране, включително аварийно спиране) се включват различни равнини на ламелите, като по този начин се приспособяват към задачата – да се увеличи сцеплението с пътя и да се осигури ефективно оттичане на вода и снежна киша.

Уникално каучуково съединение: В състава на протектора на базата на естествен каучук се увеличава делът на пълнителя на силициева киселина (силициев диоксид), в резултат на деформационните характеристики на материала, при ниски температури гумите имат увеличен контакт, подобрено сцепление на покрити със сняг повърхности, отлично управление на заледени и мокри пътища .