При нас ще откриете сигурност и

надеждност за Вашия автомобил –

не се колебайте да ни потърсите !

Фирма “НИРА” София е регистрирана през 1995 г. и е специализирана във вноса и реализацията на гуми.

Компанията се управлява от инж. Николай Киров.

ЗА НАС: КОМПЛЕКС НИРА

Основна дейност

Основната дейност на фирмата е вноса на гуми украинско и руско производство, които намериха добър прием както в България, така и в страните от Балканския регион. Асортиментът, който предлагаме на своите клиенти включва гуми с марки РОСАВА, PREMIORRI, NORTEC, FORWARD, ВОЛТАЙР, БЕЛШИНА, KAMA и други, за леки и лекотоварни автомобили, товарни автомобили и автобуси, пътно-строителни машини, гуми за трактори и селскостопански машини.

Контрол на качеството

Контролът на качеството е в съответствие с международния стандарт ISO 9001. Нормите за качество и пробег отговарят на правилата на Европейската икономическа комисия на ООН.

Малки доставки
и камионни количества

На нашите партньори ние осигуряваме както малки доставки, така и камионни количества.

Официален представител на следните заводи

ЗАО РОСАВА – Украйна – най- големият производител на гуми в Украйна за леки и лекотоварни автомобили, товарни автомобили и селскостопанска техника. В последните години завода се развива най- вече в производството на гуми за леки автомобили и селскостопанска техника.

ООО НОРТЕК – Русия – един от най–големите производители на гуми в Русия. Гумите се произвеждат в така известният за всички – Алтайски шинен завод. В последните години завода се развива най-вече в производството на гуми за товарни автомобили, индустриални машини и селскостопанска техника.

ОЩЕ ЗА КОМПЛЕКС НИРА

Дистрибуторска мрежа

За времето на своето съществуване, “НИРА” увеличи обема на продажбите си многократно. Основната причина за това е създадената и добре функционираща дистрибуторска мрежа, която обхваща практически всички области на страната, както и съседните балкански страни. Тази система, както и наличието на собствен транспорт ни позволява да изпълним заявките до нашите клиенти за пределно къс срок. В настоящия момент на склад в София фирмата ни предлага широк асортимент от гуми за леки и лекотоварни автомобили, камиони и автобуси, строителна и селскостопанска техника.

По поръчка “НИРА” би могла да Ви достави за кратки срокове и специфични гуми, които не са в серийно производство.

ОЩЕ ЗА КОМПЛЕКС НИРА

Складова база и офис сграда

През 2006 г. “НИРА” се премести в собствена складова база и офис сграда, намиращи се на пътя Азия-Европа в най оживената част от Околовръстен път между Ботевградско и Цариградско шосе. Стратегическото място позволява бърза доставка, както към Северна България, така и към Южна България. Големият охраняем паркинг позволява спокойно да спрете, за да закупите гуми при нас. Докато чакате да бъдат монтирани гумите на вашият автомобил, можете да опитате кухнята и напитките на ниски цени в ресторанта ни.

ОЩЕ ЗА КОМПЛЕКС НИРА

В комплекс “НИРА” се намират:

  • Склад на едро и дребно за гуми – богат асортимент с отлично качество.
  • Сервиз – за монтаж и баланс на гуми.
  • Ресторант – над 80 места
  • Тир паркинг – 110 места.

Заповядайте при нас!

346 tiny